Resilience and Psychosocial Support Lab

Organizata Plan&Go ne kuadër të programit ‘Maintain respectful and dignified living standards for Afghan community evacuated in Albania’ mbështetur nga Vital Voices filloi programin “Resilience and Psychosocial Support Lab”, i cili synon të sigurojë mirëqenien e përgjithshme psikosociale të pjesëmarrësve, përmes lojërave, kreativitetit, sportit dhe pjesëmarrjes interaktive. Ata mësojnë aftësi të reja

“Cash Plus”

Organizata Plan&Go, në bashkëpunim me UNICEF Albania, po zbaton programin "Cash Plus" me familjet afgane. Nisma synon të fuqizojë familjet afgane duke promovuar mekanizma të shëndetshëm përballues gjatë tranzicionit të tyre. Për më tepër, ajo nxit lidhjet dhe promovon integrimin me komunitetin lokal të Shëngjinit. Objektivi parësor është të mbështesë dhe përmirësojë

8 Mars

Organizata Plan&Go ne kuadër të programit ‘Maintain respectful and dignified living standards for Afghan community evacuated in Albania’ mbështetur nga Vital Voices kanë shprehur një mesazh për forcën e gruas! Gratë dhe vajzat e grupit punuan së bashku për te kthyer fjalën në forcë, shpresë e mbështetje per çdo femër tjetër.

“Tur Virtual – Qyteti në Gur”

“Tur Virtual - Qyteti në Gur” është projekti më i fundit që Plan&Go po zbaton me mbështetjen financiare të Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë.“Ky projekt organizohet në kuadër të programit “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” me mbështetjen financiare të Kongresit Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë.” Projekti

Manual-For the creation, training and application of protection policies for women and children in Hospitality and tourism management field.

Safeguarding-policyDownload This manual was constructed based on the knowledge and experience of the Plan & Go experts in the support of women and children sexually exploited and trafficked and also in the experience of our partners to guarantee support for the people accommodated in “ Rafaelo” Resort in Shëngjin and “Kolaveri” in

Human Interest Story

The smart and full of energy Erisela, 4 years old Roma girl, enjoys her dailies in the public kindergarten “Shkoze e re” in Tirana, Albania. The enrolment happened in November 2019 thanks to the team implementing the project “Good Start – Supporting models of Roma children in early education in Tirana and