8 Mars

🌼Organizata Plan&Go ne kuadër të programit ‘Maintain respectful and dignified living standards for Afghan community evacuated in Albania’ mbështetur nga Vital Voices kanë shprehur një mesazh për forcën e gruas! 🌻

🌺Gratë dhe vajzat e grupit punuan së bashku për te kthyer fjalën në forcë, shpresë e mbështetje per çdo femër tjetër. 🌸

Share:

Leave a Comment