Resilience and Psychosocial Support Lab

Organizata Plan&Go ne kuadër të programit ‘Maintain respectful and dignified living standards for Afghan community evacuated in Albania’ mbështetur nga Vital Voices filloi programin “Resilience and Psychosocial Support Lab”, i cili synon të sigurojë mirëqenien e përgjithshme psikosociale të pjesëmarrësve, përmes lojërave, kreativitetit, sportit dhe pjesëmarrjes interaktive. Ata mësojnë aftësi të reja

“Cash Plus”

Organizata Plan&Go, në bashkëpunim me UNICEF Albania, po zbaton programin "Cash Plus" me familjet afgane. Nisma synon të fuqizojë familjet afgane duke promovuar mekanizma të shëndetshëm përballues gjatë tranzicionit të tyre. Për më tepër, ajo nxit lidhjet dhe promovon integrimin me komunitetin lokal të Shëngjinit. Objektivi parësor është të mbështesë dhe përmirësojë

8 Mars

Organizata Plan&Go ne kuadër të programit ‘Maintain respectful and dignified living standards for Afghan community evacuated in Albania’ mbështetur nga Vital Voices kanë shprehur një mesazh për forcën e gruas! Gratë dhe vajzat e grupit punuan së bashku për te kthyer fjalën në forcë, shpresë e mbështetje per çdo femër tjetër.

“Tur Virtual – Qyteti në Gur”

“Tur Virtual - Qyteti në Gur” është projekti më i fundit që Plan&Go po zbaton me mbështetjen financiare të Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë.“Ky projekt organizohet në kuadër të programit “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” me mbështetjen financiare të Kongresit Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë.” Projekti

Foster Parents _ Training Manual

Foster Parents _ Training ManualDownload This training manual is addressed to the structures for alternative care for children in foster families, social care structures in the municipality where the child resides, Need Assessment and Referral Unit in the municipality where the child resides, public and non-public service providers in the municipality where

Manual-For the creation, training and application of protection policies for women and children in Hospitality and tourism management field.

Safeguarding-policyDownload This manual was constructed based on the knowledge and experience of the Plan & Go experts in the support of women and children sexually exploited and trafficked and also in the experience of our partners to guarantee support for the people accommodated in “ Rafaelo” Resort in Shëngjin and “Kolaveri” in

Closing activity of the project “Good start-Support of Roma children during early education in the Municipality of Kavaja”

From the closing activity of the project entitled "Good start-Support of Roma children during early education in the Municipality of Kavaja". This intervention started implementation in September 2019 and ended in June 2021. During the implementation period: A Community Mediator has conducted daily visits to families and early education institutions; 127 children

Results achieved in the framework of the project “Good start-Supporting models of Roma children in early education in Kavaja Municipality”

Proudly presenting some of the results achieved in the framework of the project "Good start-Supporting models of Roma children in early education in Kavaja Municipality". The Project has been financially supported by Roma Education Fund and implemented by Plan&Go for two years (01.09.2019-30.06.2021). Thank you Roma Education Fund and Bashkia Kavajë for